Nasakarta
2020 Jan 10, 17:30
2020 Mar 27, 17:30
Gastronómia

Zimné akcie v Dobrom Bistre

Galéria - (2)

Popis

10.1.2020 - Talianske Mystery.
Najlepšie jedlo vraj nájdete v Taliansku. Aj preto sme sa rozhodli hneď na úvod roku pripraviť degustáciu v talianskom duchu, ktorú budete poznávať na stoloch až pri servírovaní. Tešiť sa určite môžete na domácu pastu, sezónne suroviny a typické antipasti.

24.1.2020 - Slovinské Soirée.
Počas leta sme sa vydali na gastro potulky do Slovinska, konkrétne do známej Vipavskej doliny. Práve tu sme poznali skvelých ľudí, ktorí sa venujú vínam, pršutu alebo zážitkovej gastronómii. Inšpirácie na tento večer si nesieme priamo z Hiša Franko, od Any Roš, ktorá je jednou z najlepších šefkucháriek na svete a tiež od Mateja Tomažiča z Majerije, ktorý Anu do tajov varenia zaúčal. Pre nás bol tento trip veľký zážitok a veríme, že autenticitu tohto večera podporí aj skutočnosť, že vína budú priamo z Vipavy.

14.2.2020 - Valentínske mystery.
Láska ide cez žalúdok a dobré jedlo tak môže vzťahu len prospieť. V rámci tohto večera sa zameriame hlavne na suroviny, ktoré predstavujú známe afrodiziaká. Tešiť sa môžete na 5-chodové degustačné menu a viac neprezradíme. Menu spoznáte až priamo pred vami. Ideálne pre tých, ktorí radi objavujú nové veci vo dvojici.

28.2.2020. To bude maso.
Večer pred parlamentými voľbami sa stretneme, aby sme oslávili posledný, 50. deň moratória. A keďže to následne v sobotu bude podľa všetkých dostupných prieskumov riadne MASO, vymysleli sme si aj my degustáciu plnú mäsa. Náš tím pod vedením Matej Bakoš si pre vás pripraví to najlepšie, čo lokálny dodávatelia mäsa ponúkajú. My veríme, že menu, ktoré čoskoro predstavíme vás osloví a rozhodnete sa dať svoj hlas na piatkový večer práve nám.

13.3.2020 Vegan Soirée.
Po mäsovej degustácii sme si do kalendára pripravili niečo aj pre našich veganských klientov a priateľov, ktorí sa môžu tešiť na 5-chodovú degustáciu plnú zaujímavých kombinácií. Táto večera bude doplnená o autentické vína, ktoré budeme párovať ku každému chodu. Tak ako to bolo po minulé roky, veganská degustácia dokáže príjemne prekvapiť aj neveganov.

27.3.2020 Hľuzovkové Mystery
Niečo pre skúsených foodloverov (Food Tips Košice, hm?) sme si naplánovali na záver zimy. Hľuzovka je najdrahšou potravinou v reportoári svetových kuchýň a svojou veľmi charakteristickou vôňou je častokrát výzvou pre mnohých gurmánov. Menu, ktoré sme si pre vás pripravili, sa dozviete až priamo pri degustácii. Veríme, že oslovíme každého, kto má rád netradičné jedlá a kombinácie a nebojí sa experimentov.

Rezervácie na tel. 0948 630 312 alebo na bare. Počet miest je obmedzený a preto s rezerváciou neváhajte.
Tešíme sa na Vás!